La Flamme Rouge x Paul Smith trikot

DKK1.049,00

Helt ny Paul Smith trikot. I samarbejde med stilikonet Paul Smith, har vi fået lov at producere en opdateret udgave af denne klassiske jersey. Udover det nye LFR x PS logo, har denne jersey fuld front zipper, gummi-gripper i ærmer samt race-fit pasform – über cool!.

Tanken med La Flamme Rouge er først og fremmest at skabe positiv opmærksomhed om et ellers dystert emne som cancer er. Det er der god brug for, for man kan føle sig ufatteligt alene i det øjeblik, man selv eller ens nærmeste bliver ramt af sygdommen og ens hverdag pludselig styrter sammen.

Dernæst er formålet at samle penge ind til at støtte kræftramtes fysiske ve og vel. Igennem ti år er det lykkedes os at samle ind, så vi har kunnet sende mere end 200 kræftramte til Mallorca på cykeltur.

Det er videnskabeligt bevist at motion er godt for krop og sind, og dét at have en Mallorca cykeltur at se frem gavner både moralen og træningslysten gennem de mørke vintermåneder frem mod turen i april.

La Flamme Rouge skal minde dig om at du ikke er alene, og at der er håb forude, uanset hvor uoverskueligt det kan virke.

Tro mig, her ved jeg hvad jeg taler om!.

Clear
Size

S, M, L, XL, 2XL, 3XL