Mange tak for tålmodigheden til alle vores kunder og interesserede.
Som vi haft annonceret, var vi i januar udsat for et angreb som lagde laflammerouge.dk ned, og samtidig forvoldte så stor skade på databasen, at vi har haft svært ved at reetablerer denne.

Vi indså relativt hurtigt at det så ud til at være en langsommelig affære at komme op på daværende platform, og vi igangsatte derfor arbejdet med at få et nyt site i luften.
Vi har knoklet som gale for igen at kunne tilbyde jer vores fremragende cykeltøj, og håber meget i vil finde den nye side nem og overskuelig.

Udover introduktionen af den nye webshop, har vi også arbejdet med at få designet nye styles, som rammer butikken inden længe – alt afhængig af vores leverandør.
Som tillæg til cykeltøjet kommer vi inden længe ligeledes med et par nye sweat- og t-shirts, som kan benyttes, når du ikke sidder på cyklen 🙂

Skulle i have spørgsmål er i selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Her på La Flamme Rouge håber vi i alle har holdt formen ved lige over vinteren, og at i er klar til sæsonstart.
På baggrund af de penge vi har formået at indsamle i 2017, er det med stor glæde at vi kan informere om at endnu et hold LFR’er skal afsted til Mallorca i April.
Vi vil her på siden holde jer opdateret med forløbet, komme med beretninger fra campen samt personlige historier fra de deltagende.

Endnu engang en kæmpe tak til alle jer der er med til at støtte op om projektet 🙂

Kærlige hilsner – La Flamme Rouge holdet.